Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Dallimi në mes impotencës, paaftësisë seksuale dhe dobësisë trupore

Dallimi në mes impotencës, paaftësisë seksuale dhe dobësisë trupore

 

Dallimi në mes impotencës, paaftësisë seksuale dhe dobësisë trupore

E para: Impotenca (e shkaktuar nga sihri):

I sëmuri ndjehet entuziast dhe me fuqi të fortë si dhe aftësi të plota për marrëdhënie seksuale dhe deri sa është largë nga gruaja e vetë, ndien ejakulimin e organit seksual.
Por, kur i afrohet asaj me qëllim që të kryejë marrëdhënie seksuale, organi seksual i lëshohet (ulet) dhe bëhet i pafuqishëm që ta kryejë aktin seksual.

E dyta: Paaftësia seksuale:

Kjo është gjendje në të cilën njeriu është seksualisht i pafuqishëm (i pa aftë), qoftë kjo kur është afër apo largë gruas, dhe organi seksual assesi nuk i ejakulon.

E treta: Dobësia trupore:

Njeriu ka fuqi t’i afrohet gruas së vetë, vetëm në intervale të gjata kohnre dhe atëherë kjo zgjatë një kohë të pacaktuar.
Dhe menjëherë pas mbarimit të aktit seksual, organi seksual sërish mblidhet dhe lëshohet (ulet).

Autor: Shejh Vehid Abdusselam Bali
Marrë nga libri: “Es-sarimu el-bettaru fit-tesaddi lis-sehareti el-eshrar.”