Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çrregullimet depresive, autizmi, çrregullimet e ankthit, obsesionet kompulsive

Çrregullimet depresive, autizmi, çrregullimet e ankthit, obsesionet kompulsive

Çrregullimet depresive, autizmi, çrregullimet e ankthit, obsesionet kompulsive – mbizotëruese, mangësitë që kanë ardhur me lindje, sëmundjet fizike të diagnostifikuara nga mjekët specialist, nuk janë probleme të natyrave shpirtërore që duhen trajtuar me rukje. Rukja nuk ndihmon. Duhet kuptuar një gjë, Kurani shëron, por nuk është libër që shëron, por libër që me jetën dhe Zotin të njofton. Por, mund t’ju siguroj se ajo që quhet Nymphomaniac; ka të bëjë me atë që përmenda më lartë. Për të mos thënë sigurt!

?Mësime nga Hibshi

(Visited 121 times, 1 visits today)