Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka thotë Ibn Kajimi për hurmat ?

Çka thotë Ibn Kajimi për hurmat ?

hurmat

Ibën Kajimi thotë se hurmat, të thata e të njoma, janë shumë të dobishme dhe të ushqyeshme për trupin dhe e forcojnë fuqinë seksuale. Njeriu kur vazhdon në konsumimin e tyre, ato e forcojnë shpretkën. Posaçërisht janë të dobishme për forcimin e aftësisë seksuale kur janë të përziera me kokrra të pishës.

(Visited 218 times, 1 visits today)