Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cka thone deti ,malet e toka per njerezit? Dhe ja si pergjigjet Zoti i Gjithemeshirshmi

Cka thone deti ,malet e toka per njerezit? Dhe ja si pergjigjet Zoti i Gjithemeshirshmi

Nuk ka dite qe deti te mos i kerkoj Zotit, qe ta lejon ti mbyse njerezit, pasi konsumojne Miresite e Tij dhe adhurojne dike tjeter !
Malet i thone: O Zot na lejo ti shkaterrojme njerezit sepse ata konsumojne Miresite e Tua dhe adhurojne tjeter kend !
I thot edhe Toka: Me lejo o Zot ti perbij njerezit pasi konsumojne Miresite Tua dhe adhurojne tjeter kend !

Por, Allahu ua kthen: ” I lini, pasi edhe ju sikur ti kishit krijuar, do ti Meshironit.”
(Hadiith)

(Visited 505 times, 1 visits today)