Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka të bësh nëse nervozohesh ?

Çka të bësh nëse nervozohesh ?

Prej shkaqeve vepruese:

1. Të thuash: “Eudhubil-lahi minesh-shejtanirr-rraxhim”.
2. Të ulesh nëse je në këmbë.
3. E nëse je ulur shtrihu në krahë.
4. Heshtja.
5. Abdesi.
6. Namazi.

Hidhërimi është prej nxitjeve të shejtanit. Sulejman b. Sard thotë: “ isha ulur me të Dërguarin e Allahut kur dy njerëz fyenin njëri tjetrin dhe njërit prej tyre ju kishte skuq fytyra dhe iu kishin fry damarët. Atëherë i Dërguari i Allahut tha: “ un di një fjalë sikur ta thoshte ky njeri do të largonte atë që po e ndien. Sikur të thoshte Eudhu bil-lahi minesh-shejtanirr-rraxhim ( Kërkoj mbrojte tek Allahu nga shejtani i mallkuar.

(Visited 266 times, 1 visits today)