Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Nena gjatë shtatëzanisë?!

Nena gjatë shtatëzanisë?!

TË GJITHA QË I PERJETON NËNA I TRANSMETOHEN BEBES NË BARK !

Trishtimi apo gëzimi, por edhe të gjitha emocionet e tjera që përjeton nëna gjatë muajve të shtatzënisë, kanë aftësi që t’i transmetohen bebes i cili rritet në barkun e saj, duke ndikuar kështu edhe në karakterin e tij të ardhshëm.

Një konstatim i tillë është bërë nga hulumtuesit nga Universiteti i Nagasaki në Japoni, të cilët kanë kryer një studim në disa dhjetëra gra shtatzëna.

Sipas tyre, të provosh emocione është e natyrshme, por gjatë kohës së shtatzënisë, stuhia e tyre hormonale ndikon në ritmin e ndjesive të para tek foshnja. Dhe thuhet më pas se fëmija mund të “marrë diçka” nga këto situata, duke përcaktuar edhe karakterin e tij të ardhshëm, pra nëse beba bëhet optimist apo pesimist kur të rritet. /PK/.
Tags:
@include "";