Quinta-feira, 25/2/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka na bën të lumtur në jetë? Cili është ilaçi për lumturinë?

Çka na bën të lumtur në jetë? Cili është ilaçi për lumturinë?

Çka na bën të lumtur në jetë? Cili është ilaçi për lumturinë? E pyetje të tjera rreth lumturisë dhe jetës, janë pyetjet më të shpeshta që sillen në mendje, në forma nga me të ndryshmet, përderisa janë nga më të ndryshmet ilaçet për lumturinë, dhe në një farë mënyre secili ka ilaçin e tij. Çështja kryesore në këtë drejtim është gjetja e lumturisë dhe rehatisë në jetë, elemente bazike për t’u ndjerë rehat. Pra ajo që dua të them është se gjetja e ilaçit për lumturinë, është shërimi i frikës dhe trishtimit, siç është edhe shërim i shumicës së problemeve mendore.

(Visited 101 times, 1 visits today)
Top