Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

ÇKA ËSHTË MIRË GRUAJA TË BËJË PARA MARRËDHËNIEVE?

ÇKA ËSHTË MIRË GRUAJA TË BËJË PARA MARRËDHËNIEVE?

gruaja
• ÇKA ËSHTË MIRË GRUAJA TË BËJË PARA MARRËDHËNIEVE? • ..(24)

– Të përpiqet që t’i plotësojë dëshirat dhe kërkesat e burrit,
– Që të zbukurohet dhe të parfumohet, me qëllim që burri te ajo mos të vërej asgjë që urren ose që nuk e do;
– Gruaja duhet të marrë pjesë në mënyrë aktive në marrëdhënien seksuale dhe duhet t’i përgjigjet burrit dhe ajo nuk duhet që të qëndrojë sikur një mur i palëvizshëm;
– Gruaja duhet të përgadisë një leckë me të cilën pas marrëdhënieve do ta mbledh lëngun prej burrit të saj dhe prej vetes, sepse transmetohet prej Aishes, nënës së besimtarëve, se kishte thënë: “Gruas së mençur i ka hije që para marrëdhënieve ta përgatitë leckën.”
————————————————————-
Pjesë nga libri: “Kënaqësia bashkëshortore”
Autor: Shejh Albani, Allahu e mëshiroftë
————————————————————-