Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Çka është dashuria?

Çka është dashuria?

dashuria

Njeriu para dashurisë.. ka qenë diçka!

Gjatë dashurisë.. është çdo gjë!

Pas dashurisë.. nuk është asgjë!

Dashuria.. është shans që njeriu të bëhet më i mirë, më i bukur dhe më i mrekullueshëm!

Dashuria.. nuk është vetëm se ndjenjë shpirtërore, po ajo është edhe fuqi dhe prodhim!

Dashuria.. është medreseja më e madhe, ku i dashuruari e mëson një gjuhë, të cilës nuk i shëmbëllen asnjë gjuhë tjetër!

Dashuria.. është përvojë e gjallë dhe e thellë, e cila e nxjerr njeriun nga vetmia e egër dhe e ftohët, me qëllim që t’ia dhuron atij nxehtësinë e jetës së përbashkët!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Tags: