Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

CKA ESHTE CAJ SENA ? A e ke ditur ?

CKA ESHTE CAJ SENA ? A e ke ditur ?

CKA ESHTE CAJ SENA ?

Rekomandohet ne trajtimin e kontipacionit (kapsllekut) duke nxitur jashteqitjen, lehteson sherimin e hemorroideve dhe fissurave anale. Efekti i tij laksativ shfaqet pas 10 deri 12 ore.Perdoret nje gjysme luge (gjelle) me gjethe me nje gote uje, zihet dhe kullohet. Ky trajtim nuk duhet vazhduar per me shume se dy jave, dhe duhen bere minimumi dy jave nderprerje, para se te fillohet nje kure e dyte.

CAJI SENA është më efektiv se eritromicina.

Shkenctaret amerikan kanë bërë hulumtinin në 12 persona duke bërë analizat e fekaljeve tek ata që kanë përdorur cajin SENA dhe ata të cilët e kanë përdorur eritromicinen dhe kanë vërtetuar se fekaljet e atyre personave të cilët e kanë përdorur cajin SENA kanë pasur më pak bakterje në krahasim me ata të cilët kanë përdorur eritromicinen !

(Visited 2,039 times, 1 visits today)
Top