Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

Çka e shkakton stresin, lakminë dhe brengat?

Doktor Rasel Sisel nga Universiteti “Kornel”, dega e mjekësisë, thekson katër shkaqet më të përhapura për rrënimin e trupit dhe organeve të tij. Ato janë:

  1. Prishja e martesës;
  2. Vështirësitë materiale dhe pikëllimi;
  3. Vetmia dhe stresi; dhe
  4. Urrejtja dhe lakmia;

Në fjalimin e tij në Shoqatën e stomatologëve amerikanë, doktor Vilhem Majk Gojngel deklaron: “Ndjenjat negative si frika dhe stresi mund të shkaktojnë shpërbërjen e kalciumit në trup e që automatikisht shkakton rënien e dhëmbëve.”

(Visited 558 times, 1 visits today)
Top