Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çka dinë për? Elhamdulilah

Çka dinë për? Elhamdulilah

Çka dinë për? Elhamdulilah

– Fjala e parë që ka thënë Ademi alejhi selam…

– Fjala e parë në Kuran.
– Lutja më e mirë.
– Njerëzit më të mirë janë falënderuesit.
– Fidanishte e Xhenetit.
– Thuhet në çdo gjendje.

O Allah, ty të takon falënderimi
derisa të jesh i kënaqur, edhe kur
të jesh i kënaqur dhe do të falenderoj edhe pasi të jesh i kënaqur.

 

(Visited 901 times, 1 visits today)