Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Cili është telefoni më i mirë sa i takon baterisë?

Cili është telefoni më i mirë sa i takon baterisë?

Problemi më i madh me telefonët e fundit është jetëgjatësia e baterisë. Dhe në një krahasim të tetë modeleve të më mirë, ku përfshihen Samsung, Apple, HTC, Nokia dhe BlackBerry, sa i takon jetëgjatësisë së baterisë për telefonata dhe navigimit në internet, Samsung Galaxy S4, i fiton të dy garat.

telefoni bateria

iPhone 5S është i katërti sa i takon telefonatave dhe i shtati për kohën e qëndrimit në internet. Ndërsa iPhone 5C ka një performancë më të keqe, duke zënë vendin e shtatë dhe të tetë respektivisht. Telefonët e tjerë që janë testuar nga revista “Which”, janë janë HTC One dhe HTC One Mini, Sammsung Galaxy S4 Mini, BlackBerry Z10 dhe Nokia Lumia 1020. HTC One vjen i dyti sa i takon kohëzgjatjes së baterisë për telefonata dhe në vend të katër për kohën e navigimit në internet.