Sábado, 4/2/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Cili është ilaçi më i mirë?

Cili është ilaçi më i mirë?

Cili është ilaçi më i mirë?

Ilaçi më i mirë për të kuruar të gjitha sëmundjet është Kur’ani i Shenjtë. Ky është rezultat i një eksperience të gjatë kohore në trajtimin e njerëzve. Shumë raste që kishin sëmundje të pashërueshme, iu rikthyen jetws normale pas ndëgjimit të Kur’anit të Shenjtë. Kjo është për shkak të aftësisë së Kur’anit të Shenjtë në ribalancimin e qelizave në tru dhe rritjen e aftësinë e saj për kryerjen e punëve.

Çdo qelizë ka një sistem dridhje se Allahu i ka krijuar për të bërë punën e saj dhe këto qeliza nuk e kuptojnë gjuhën e të folurit, por ata merret me frekuenca dhe dridhje, si ata që janë në telefonat mobil të cilat marrin valët elektromagnetike dhe nga ana tjetër, dërgojnë valë të tjera. Prandaj, ne mund të themi se në çdo qelizë ka një telefon celular shumë komplekës. Ju mund t’i imagjinoni mija e miliarda qelizat në trurin tuaj, duke vibruar ritmikisht në një mënyrë që asnjë qenie njerëzore nuk mund ta kuptojë, realizoj ose t’a imitoj, dhe në qoftë se një qelizë do të crregullohej, gjithë trupi do të çrregullohej. Pra, Kur’ani është një bekim që na nxit t’a falënderojmë Allahun. Por a e vlersojmë ne këtë bekim??