Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cilësitë shëruese të farës së kungullit

Cilësitë shëruese të farës së kungullit

Farat e kungullit përmban 40 për qind albumina, thartira yndyrore të pangopura 40 për qind, kalcium, fosfor, hekur, pektine, linoleine (vaj përmban 45 për qind), thartirë oleine dhe stearine, 90 mg vitaminë E.

Cilësitë shëruese të farës së kungullit: shëron prostatën, avancon tajitje të rregullt të hormoneve, antioksidant, në popull përdoret për eliminimin e lëvrizave. Lëvoren e gjelbër në të errët nuk duhet hedhur, sepse është shumë shëruese.

(Visited 187 times, 1 visits today)
Top