Terça-feira, 7/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

CILËSITË E NJERIUT

CILËSITË E NJERIUT

njeriu

 

Toleranca: është fillim.

Tradhtia:është mbarim.

Padrejtësia: është errësirë.

Heshtja: është ari.

Durimi: çelësi i rehatisë.

Hidhërimi: çelësi çmendurisë.

Shoqëria: monedhë e veçantë.

Urrejtja: zjarri që ngrinë dhe prishë zemrat tona

Kënaqësia: thesar i pashterur.

Besnikëria: mesazh human.

Uria: është e pamëshirshme.

Guximi: treni që të çon përpara.

Pesimizmi: dobësi e imanit në Allahun.

Koprracia: ruajtja e sendeve për vjedhësit.

Sinqeritet: çelësi i zemrës më të fortë.

Frika: fundosja në një vaskë pa ujë.

Brenga: thikë e ftohtë.

Shqetësimi: karrige dridhëse që lëvizë në vend.

Vetëpëlqimi: fotografi e shëmtuar.

 

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi

(Visited 56 times, 1 visits today)
Top