Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cilat janë shenjat e shtatzënisë?

Cilat janë shenjat e shtatzënisë?

Cilat janë shenjat e shtatzënisë?

Shenjat e shtatzënisë janë të ndryshme tek njerëz të ndryshëm. Ju mund të mos keni fare, disa prej tyre apo të gjitha shenjat e shtatzënisë. Disa nga shenjat e shtatzënisë janë:
1) Ndërprerja e menstruacioneve apo gjakderdhje të vogla në kohën e ciklit menstrual
2) Mundimi dhe vjellja
3) Gjinjtë bëhen të fortë, të ënjtur dhe të ndjeshëm
4) Dobësimi i organizmit (ligështimi)
5) Ndryshimi në oreks
6) Urinimi i shpeshtë.

KUJDES: Disa nga këto shenja mund të jenë edhe pasojë e ndonjë sëmundjeje apo ndonjë ndryshimi tjetër në organizëm. Nëse jeni të sigurt për shtatzëni gjithçka është në rregull, e nëse jo, atëherë vizitoni mjeken tuaj për ekzaminime të mëtejshme.

 

(Visited 57 times, 1 visits today)
Top