Terça-feira, 20/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?

Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?

74458_385804084860938_1298644344_n

Cilat janë shenjat e mangësisë së Vitaminës B9?

 

Mangësia është lidhur me defektet e lindjes, peshë e vogël e lindjes, humbje të shtatzanis, depresion, humbje të memories, dhe cervical dysplasia (rritje abnormale e qelizave në sipërfaqe të qafës së mitrës). Alkoolistët, grat shtatzana, dhe ata që jetojnë në ambiente institucionale janë në rrezik më të madh të mungesës së kësaj vitamine B9.

(Visited 30 times, 1 visits today)
Top