Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila veper eshte me e dashur per Allahun?

Cila veper eshte me e dashur per Allahun?

nena ne islam

“E pyeta te Derguarin sal-Allahu alejhi ue sel-lem:

-Cila veper eshte me e dashur per Allahun?

Tha: -Namazi ne kohen e tij.

I thashe: -Pastaj cila?

Tha: Pastaj bamiresia ndaj prinderve…”

El Irua 1197
Hadith i sakte.

Trasmetohet nga Abdullah ibn Umeri radijallahu anhuma :

“Kenaqesia Zotit eshte ne kenaqesine e prindit dhe Hidherimi i Zotit eshte ne hidherimin e prindit”

Es-Sahihah 515
Hadith i sakte

(Visited 230 times, 1 visits today)
Tags:
Top