Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është ngjyra që ngjallë gëzim në shpirt dhe gjallëri në mendime ?

Cila është ngjyra që ngjallë gëzim në shpirt dhe gjallëri në mendime ?

psiko ngjyra

Eksperimentet dhe studimet psikologjike kanë bërë të qartë se: ngjyra e verdhë gjallëron sistemin nervor, ngjyra e kuqe, e mbyllur qetëson nervat, ngjyra blu (e kaltër) e bën njeriun që të ndiejë ftohët, ngjyra e kuqe e bën njeriun të ndiejë ngrohtë.

Shkencëtarët kanë arritur në përfundimin se, ngjyra e vetme që ngjallë gëzimin në shpirt dhe gjallërinë në mendime, si dhe që ndez te njeriu shkëndijat e gëzimit dhe të dashurisë për jetën, është ngjyra e gjelbër.

(Visited 115 times, 1 visits today)
Top