Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshnjën e saj?

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshnjën e saj?

beba1

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshnjën e saj?

Foshnja zvarritet cdo ditë në mjedise të ndotura, por sistemi imunitar i foshnjës nuk ështe i zhvilluar plotësisht. Kur një nënë e puth atë, ajo merr një mostër të çfarëdo mikroorganizmi qe është në lëkurën e foshnjës. Sistemi imunitar i nënës e analizon atë, dhe ditën tjetër kur ajo e prodhon qumështin e gjirit, e përshtat ate për ti vrarë mikroorganizmat që foshnja i ka marrë gjatë zvarritjes rreth një ditë më parë.

(Visited 306 times, 1 visits today)