Terça-feira, 10/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshjën e saj?

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshjën e saj?

Cila është mrekullia kur nëna e puth foshjën e saj?

Foshnja zvarritet cdo ditë në mjedise të ndotura, por sistemi imunitar i foshnjës nuk ështe i zhvilluar plotësisht.

Kur një nënë e puth atë, ajo merr një mostër të çfarëdo mikroorganizmi qe është në lëkurën e foshnjës.

Sistemi imunitar i nënës e analizon atë, dhe ditën tjetër kur ajo e prodhon qumështin e gjirit, e përshtat ate për ti vrarë mikroorganizmat që foshnja i ka marrë gjatë zvarritjes rreth një ditë më parë.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top