Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

CILA ËSHTË MAGJIA MË E PËRHAPUR NË TROJET TONA ??

CILA ËSHTË MAGJIA MË E PËRHAPUR NË TROJET TONA ??

CILA ËSHTË MAGJIA MË E PËRHAPUR NË TROJET TONA ??

Prej llojeve të magjisë ( sihrit ) që më së shumti është e përhapur në trojet tona, dhe me të cilën magji është për qëllim shkatërimi, dhe coptimi i familjes është :

stërpikja me gjak para derës kryesore të shtëpisë, hedhja e dheut para derës kryesore i marur prej ndonjë varri, si dhe përmes vezës, të cilën e fshehin nëpër vende të fshehura, ku nuk mund të hynë as pul e as mac.

Pa dyshim se për shkak të këtyre magjive në të ardhmen paraqiten shumë pasoja, nëse nuk shërohen me Kuran.

Prej pasojave që mund të paraqiten janë :

-Penges në martesë
-Penges në shtatzani
-Penges në bereqet
-Probleme shëndetsore, etj.

[{…por pa lejën e All-llahut me atë askujt nuk mund t’i bënin dëm…}] Bekare:102

/Hoxhë Sinan Rushiti/

(Visited 956 times, 1 visits today)