Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është lutja që thuhet 100 herë pas namazit Duha?

Cila është lutja që thuhet 100 herë pas namazit Duha?

Cila është lutja që thuhet 100 herë pas namazit Duha?

Aisheja, radijallahu anha, përcjellë se i Derguari ﷺ pasi kishte falur namazin Duha, kishte thënë:

*اللهم اغفر لي، وتب علي، إنك أنت التواب الرحيم*
(Allahummegfirli ue tub alejje inneke entettevaburrahim)

*O Zot, mbulomi mëkatet, falëm, vërtet Ti je Falës i madh dhe Mëshirues* 100 here”

Buhariu ne librin ‘Edebul mufred’ Albani hadithin e ka vlerëson te vërtetë.

Përktheu: hoxhë Enal Jakupi

(Visited 481 times, 1 visits today)