Sábado, 7/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është lutja para se me fjetë ?!!

Cila është lutja para se me fjetë ?!!

 

Muhammedi alejhi selam thotë: “Kur të shtrihet dikush në shtratin e tij le të mbështillet mirë, sepse askush nuk e di se çka mund t’i ndodhë në gjumë, pastaj le të thotë:

BISMIKE RABBI VED’ATU XHENBI VE BIKE
ERFE’UHU, IN EMSEKTE NEFSI FERHAMHA VE
IN ERSELTEHA FAHFADHHA BIMA TAHFEDHU
BIHI ‘ IBADEKES-SALIHIN.

[“Me emrin Tënd o Zoti im shtrihem dhe me emrin Tënd ngrihem. Nëse ma merr shpirtin mëshiroje e nëse e kthen, mbroje me atë që i mbron robërit e tu të mirë”.]

(Buhariu dhe Muslimi nga Ebu Hurejre).

(Visited 89 times, 1 visits today)
Top