Sábado, 26/11/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Cila është gjëja më e çuditshme te njerëzit?

Cila është gjëja më e çuditshme te njerëzit?

I mençuri është pyetur: Cila është gjëja më e çuditshme te njerëzit?
Është përgjigjur;

Njerëzit mërziten nga fëmijëria, nxitojnë të rriten , më pas shpresojnë të kthehen të vegjël (fëmijë) përsëri.

Humbin shëndetin e tyre për të mbledhur para, më pas shpenzojnë para për të rifituar shëndetin.

Mendojnë për të ardhmen me shqetësim, dhe harrojnë të tashmen, nuk e jetojnë të tashmen e as të ardhmen ( i humbin të dyja).

Jetojnë sikur kurrë nuk do të vdesin, dhe vdesin sikur nuk kanë jetuar asnjëherë.