Segunda-feira, 23/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila është dëshira yte e vogla ime?

Cila është dëshira yte e vogla ime?

Cila është dëshira yte e vogla ime?
“Dua që kanceri ta godet kancerin dhe të vdes.”

O Allahu im, shëroi të sëmurit nga kanceri!

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

(Visited 237 times, 1 visits today)
Top