Quarta-feira’, 3/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cila eshte banania me e shendetshme?

Cila eshte banania me e shendetshme?

Kush eshte banania me e shendetshme? Pergjigja eshte numri 8. Ne studimet e bera ne Chinese University ne Hong Kong, departamenti i biokimise, Fakulteti i Mjekesise, shkencetaret gjeten se banlec(ose lecitina e bananes), proteina e derivuar nga pikat e erreta ne bananen e pjekur plotesisht, mund te shnderrohet ne nje anti – Hiv, agjent imunitare dhe antitumor. Mund te parandaloje prodhimin e tumoreve dhe dyfishimin e virueseve. Nje banane e pjekur plotesisht ne dite, mund te rrise imunitetin. Mbi te gjitha, gjithmone banenet e pjekura shume, jane edhe me te lira ne tregjet tona!

(Visited 186 times, 1 visits today)
Top