Quarta-feira’, 17/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaçÇiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaç

Për çiftet që steriliteti i pengon në furnizimin me fëmjë, istigfari me lejen e Allahut bën çudira. Thënia estagfirullah me bindje dhe në mënyrë të vazhdueshme bëhet shkak për lindjen e fëmijëve.
Çiftet të mos e neglizhojnë këtë ilaç.
Shkëputje nga ligjërata e mbajtur vetëm për femra.

Hoxhë Valdet Kamberi
E huazuar.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Top