Terça-feira, 19/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë uji ka njeriu në fytyrë?

Çfarë uji ka njeriu në fytyrë?

Allahu i ka krijuar në fytyrën e njeriut tre ujëra.
Njëri është I HIDHUR,
i dyti është i NJELMËT,
kurse i teri është PA SHIJE.
Uji i hidhur gjendet në vesh dhe i pengon insektet të mos na hyjnë në vesh.
Imagjinoni, sikur të ishte uji në vesh i ëmbël. Kjo do të ishte delikatesë e vërtetë për milingonat.
Uji i njelmët gjendet në sy. Me njelmësinë e tij i pengon infeksionet e syrit i cili është organ shumë i ndjeshëm.
Uji pa shije gjendet në gojë. Nëse do të kishte shije, nuk do ta njihnim shijen e vërtet të ushqimit të cilin e hamë.
Qoftë lavdëruar Allahu, i Cili krijon nga asgjëja!
Nezim Halilovic Muderri

(Visited 54 times, 1 visits today)
Top