Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cfarë themi kur zemerohemi?

Cfarë themi kur zemerohemi?

Cfarë themi kur zemerohemi?

“Nder gjërat që e shuajnë këtë copë prushi (zemërimin) është që njeriu të kërkojë mbrojtjen e Allahut nga shejtani i mallkuar, prandaj nëse njeriu e ndien zemërimin dhe dëshiron ta mundë atë, thotë: “Eudhu bil-lahi minesh-shejtanirr-rraxhim (Kërkoj mbrojtje tek Allahu nga shejtani i mallkuar).”

Dijetari i nderuar Uthejmin, Allahu e Mëshiroftë

(Visited 101 times, 1 visits today)
Top