Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

 

gruaja dhurate

ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

 

Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj!

 

Të jetë i edukuar; të flet me të në mënyrë sa më të mirë dhe më të përshtatshme për gjërat që e preokupojnë!

 

Të jetë i kuptueshëm; të jetë në gjendje që të kuptohet me të gjatë problemeve më serioze!

 

Të jetë i përgjegjshëm; ta bën të ndjehet se ai ka fuqi t’i bartë përgjegjësitë dhe se ai do të sakrifikohet për hir të saj!

 

Të jetë i qetë; të posedon shpirt të qetë që përçon tek ajo rehati dhe siguri, e jo pasiguri dhe dëshpërim!

 

Të jetë romantik; ta donë atë dhe të jetë i butë me të!

 

Të jetë i heshtur; të mos flet me askënd për problemet e tyre personale!

 

Dhe t’i frikohet Allahut në raportin e tij me të dhe kjo është ajo më e rëndësishmja!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

 

 

(Visited 214 times, 1 visits today)