Domingo, 12/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë shihni në këtë fotografi? Testi i thjeshtë që do të t’u tregojë se sa jeni të stresuar!

Çfarë shihni në këtë fotografi? Testi i thjeshtë që do të t’u tregojë se sa jeni të stresuar!

Një iluzion optik që me sa duket përcakton se sa jemi të stresuar.

Dhe siç thuhet tutje, niveli juaj i stresit gjendet në atë që shihni brenda sekondave.

Ky test i stresit mund të jetë punë e neurologut japonez Yamamoto Hashima.

Nëse imazhi është i palëvizshëm, ju jeni të qetë; nëse lëviz pak, ju jeni të stresuar dhe nëse lëviz si një karusel, ju jeni shumë të stresuar.
Si ju duket imazhi juve?

 

(Visited 174 times, 1 visits today)
Top