Terça-feira, 11/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cfare sheron sexhdeja?

Cfare sheron sexhdeja?

Kur të godet lodhja, kur të kaplon tensioni, ke dhimbje konstante të kokës ose nervozë, sëmundje këto që të shpijnë në dëshpërim…

Nëse ke brenga për të cilat mendon, probleme që dëshiron t’i zgjedhësh ose pengesa në rrugën tënde …
Nëse ke frikë nga sëmundja, bëj sexhde…
Kjo do t’i eliminoj problemet tuaja nervore dhe psikike!
Këto janë zbulimet e fundit shkencore tek të cilat ka ardhur dr. Muhamed Dijaudin Hamid, profesor i biologjisë dhe kryetar i departamentit për rrezatim të ushqimit në Institutin Radiologjik.
Është e njohur se njeriu u ekspozohet dozave të larta të rrezatimit dhe në shumicën e rasteve banon në fusha elektro–magnetike. Kjo ndikon tek qelizat dhe rrit energjinë e tyre, për këtë arsye, thotë dr. Dijadudin: “Sexhdeja liron njeriun nga rrezatimi i tepërt që shkakton shumë sëmundje.

Aid El Karni

(Visited 105 times, 1 visits today)
Top