Quinta-feira, 6/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë shëron hixhami ?

Çfarë shëron hixhami ?

hixhame

Çfarë shëron hixhami

Për sëmundjet që mund të shërohen me hixham kryesisht flasin hadithet e dobët.

Sipas tyre hixhami mund të shëroj:

  • të gjitha sëmundjet e sistemit kardiovaskular;
  • kokëdhembjet dhe llojet e migrenës,

Nga Ibn Abbasi r.a., transmetohet që i Dërguari i Allahut, s.a.v.s. e ka bërë hixhamin si mahrim në kokë për shkak të migrenës. (29)

  • aktivizon organizmin e njeriut në tërësi;
  • forcon memorien;
  • vepron në mënyrë preventive te çmenduria, epilepsia dhe ngjashëm;
  • ndihmon shërimin e plagëve dhe lëndime të ndryshme të organizmit;
  • zbrit tensionin e lartë
(Visited 222 times, 1 visits today)
Top