Sábado, 4/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cfarë po pret …

Cfarë po pret …

Cfarë po pret …

Detox (pastrim nga helmet), imunobuster (forcim i imunitetit), analgjetik (largon dhembjen), antiinflamator ( zbutë ndezjet), antipsikotik (zbutë gjendjet e rënda psikike), hiperemik (rritës i vellimit të gjakut qarkullues), termoterapi (balansim të temperaturës lokale), relaksans (largon stresin dhe tensionin nervor), antihipertenziv (rregullon tensionin e gjakut) dhe shumë dobi të tjera.

Ka thënë Profeti alejhi selam: 
”Nuk ka ilaç që mund të krahasohet
me lëshimin e gjakut dhe hixhamen.” (Buhariu)

Dr.med. Flakron Sabedini
Hixhama Therapist.

(Visited 114 times, 1 visits today)
Top