Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë ndodh kur ti mallkon diçka apo dikë?

Çfarë ndodh kur ti mallkon diçka apo dikë?

Çfarë ndodh kur ti mallkon diçka apo dikë?

I Dërguari i Allahut – lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të – thotë: “Kur njeriu mallkon ndonjë gjë, mallkimi i tij ngjitet lartë në qiell, por dyert e qiellit i mbyllen, pastaj zbret në tokë dhe i mbyllen edhe dyert e saj, pastaj shkon majtas dhe djathtas, nëse nuk gjen vend kthehet tek ai që u mallkua. Nëse e meriton mallkimin (i shkon atij), e nëse nuk e meriton atë mallkim kthehet tek ai që mallkoi”

(Hasen li ghajrihi. “Sahihut terghib” (2792).

(Visited 1,722 times, 1 visits today)