Sábado, 15/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë ndodh çdo vit në orët e fundit në Ramazan?

Çfarë ndodh çdo vit në orët e fundit në Ramazan?

Çfarë ndodh çdo vit në orët e fundit në Ramazan?

Në ditën e fundit të ramazanit në orët e fundit, që i bie pas namazit të ikindisë deri në ezanin e akshamit, Zoti mëshirëplot amniston (liron) nga zjarri i xhehennemit njerëz aq shumë sa ka amnistuar gjatë gjithë muajit ramazan, kjo është kohë që lutja pranohet dhe nuk kthehet mbrapsht. Lum ai që kujdeset për ketë kohë me lutje dhe kërkim falje.

(Visited 145 times, 1 visits today)
Top