Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë janë hemorroidet?

Çfarë janë hemorroidet?

Çfarë janë hemorroidet?

Termi hemorroide i referohet një situate në të cilën venat përreth anusit ose të pjesës së poshtme të rectumit janë të fryra dhe të skuqura.
Hemorroidet mund të jene shkak i shtërzimeve për të defektuar. Faktorë të tjerë që luajnë rol në formimin e tyre janë: shtatzënia, plakja, konstipacioni (kapsllëku) kronik ose diarreja (barkqitja) kronike.
Hemorroidet janë ose brenda anusit (interne) ose jashtë lëkurës përreth anusit.

(Visited 100 times, 1 visits today)
Top