Sábado, 26/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ÇFARË ËSHTË RUKJE?

ÇFARË ËSHTË RUKJE?

kurani bekare

ÇFARË ËSHTË RUKJE?
Rukje do të thotë leximi i disa Ajeteve Kuranore me NIJET SHËRIMI kështu që duhet patur parasysh se Kurani është Libër Hyjnor dhe i Shenjtë sepse është Fjala e Krijuesit Absolut prandaj nëpërmjet Kuranit Allahu Xh. Sh. zbret (çon) shërim për besimtarët dhe për çdo krijesë që Ai dëshiron.
Duhet theksuar se i tërë Kurani është shërues.

Hoxhë Imbërja Hajrullahi

(Visited 194 times, 1 visits today)
Top