Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ÇFARË ËSHTË RUKJE? A e ke ditur ?

ÇFARË ËSHTË RUKJE? A e ke ditur ?

ÇFARË ËSHTË RUKJE?

Rukje do të thotë leximi i disa Ajeteve Kuranore me NIJET SHËRIMI kështu që duhet patur parasysh se Kurani është Libër Hyjnor dhe i Shenjtë sepse është Fjala e Krijuesit Absolut prandaj nëpërmjet Kuranit Allahu Xh. Sh. zbret (çon) shërim për besimtarët dhe për çdo krijesë që Ai dëshiron. Duhet theksuar se i tërë Kurani është shërues

Rukje Speciale – Shërim me Kur’an kundër Mësyshit dhe Magjisë – Saad Al Ghamdi

(Visited 70 times, 1 visits today)
Top