Wednesday, 21/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë është MAKA?Çfarë është MAKA?

Çfarë është MAKA? E njohur me emrin e saj shkencor Lepidium meyenii, MAKA e ka origjinën nga Andet e Perusë.

Rrënja MAKA ka shije te këndshme dhe zakonisht është në formë pluhuri (sepse bluhet sapo është korrur).
MAKA konsiderohet një bimë “adaptogjene”, një status që u jepet disa bimëve dhe substancave natyrore të cilat i përshtaten nevojave të trupit për të luftuar sëmundjet.

Përfitimet e rrënjës MAKA
Rit energjinë, përmireson kujtesën dhe përqëndrimin
E pasur me antioksidant
Përmirëson shëndetin seksual të femrave
Balancon nivelin hormonal
Rrit fertilitetin mashkullor