Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë është gruaja?

Çfarë është gruaja?

Pyetën një burrë të mençur, një ditë: -“Çfarë është gruaja?”

Buzëqeshi dhe tha: -“Ajo është një pllakë e qelqtë, transparente dhe shikon brendësine e saj. Nëse e prek me butësi, i shtohet shkëlqimi dhe shikon në të portretin tënd. Duket sikur ajo fsheh pamjen tënde, në brendësi të saj me turp.
Nëse e thyen një ditë, vështirë që t’i mbledhësh copat dhe nëse i mbledh dhe i ngjit, shenja mbetet
dhe çdo herë që kalon dorën tënde mbi shenjë do të ta plagosë dorën.

Kjo është gruaja, prandaj mos e thyej atë!
(huazuar)

(Visited 53 times, 1 visits today)
Top