Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë e prish abdesin?

Çfarë e prish abdesin?

Çfarë e prish abdesin?
Përgjigjja:
1. Çdo gjë që del nga organi gjenital dhe anusi, siç janë urina, jashtëqitja, gazrat etj
2. Humbja e vetëdijes për shkak të gjumit të thellë apo gjendjes së të fiktit
3. Ngrënia e mishit të devesë
4. Çfarë e bën të obligueshme marrjen e gusulit (marrëdhëniet intime dhe ejakulimi) natyrisht që e prish edhe abdesin

(Visited 164 times, 1 visits today)