Sexta-feira, 22/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij ?

Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij ?

Cfarë duhet të thotë ai i cili ndien dhimbje në trupin e tij-

Vendos dorën në vendin që të dhemb dhe thuaj: Bismilah (3 herë), dhe pastaj thuaj:

Eudhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhadhiru (7 herë).

Në emër të Allahut.

Kërkoj mbrojtjen e Allahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikohem.

Muslimi 4/1728.

(Visited 220 times, 1 visits today)
Top