Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë duhet të thonë bashkëshortët gjatë marrëdhënieve intime? • ..(6)

Çfarë duhet të thonë bashkëshortët gjatë marrëdhënieve intime? • ..(6)

DISPOZITAT LIDHUR ME MARTESËN DHE ME MARRËDHËNIET INTIME

Çfarë duhet të thonë bashkëshortët gjatë marrëdhënieve intime? • ..(6)
– Burri kur i afrohet gruas së tij, duhet të thotë: “Allahumme xhenibënash-shejtane ue xhenibbnish-shejtane mimma rezaktena – Allahu im, largoje shejtanin prej nesh dhe largoje shejtanin prej atij që do të niset.” Pejgamberi salallahu alejhi ue selem ka thënë: “Nëse Allahu e cakton që t’u lind fëmijë, shejtani kurrë nuk do ta dëmtojë.”
->(E përmend Buhariu në Sahihun e tij IX/187.)<

(Visited 894 times, 1 visits today)