Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë duhet ngrënë në kohën e menstruacioneve?

Çfarë duhet ngrënë në kohën e menstruacioneve?

Çfarë duhet ngrënë në kohën e menstruacioneve?
Me gjakderdhje, organizmi humb albuminat, lëngjet dhe hekurin, prandaj është me rëndësi të ushqyerit e mirë. Mirë është të hahet mish, vezë, prodhime qumështi, të hahet ushqim me albumine dhe të pihet shumë ujë. Janë të preferuara lëngjet e pemëve sidomos nga agrumet që përmbajnë vitaminë C e cila ndihmon organizmit në thithjen e hekurit nga ushqimi.

(Visited 215 times, 1 visits today)
Top