Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr,semudnje psikologjike etj )

Çfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr,semudnje psikologjike etj )

Çfarë do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )
“Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.”…
“I lutem Allahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!”…

(E përsërit shpesh)…
Thuaje këtë lutje me dhjetëra herë ose me qindra herë me përkushtim ,zemër e bindje dhe shërimi do vjen me lejën e Allahut.
Drejtohu atij qe ka krijuar sëmundjen dhe ilaçin.

(Visited 2,393 times, 1 visits today)
Top