Terça-feira, 1/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë di për… elhamdulilah?

Çfarë di për… elhamdulilah?

– Fjala e parë që ka thënë Ademi alejhi selam… 
– Fjala e parë në Kuran.
– Lutja më e mirë.
– Njerëzit më të mirë janë falënderuesit.
– Fidanishte e xhenetit.
– Thuhet në çdo gjendje.

O Allah, Ty të takon falënderimi derisa të jesh i kënaqur, edhe kur të jesh i kënaqur dhe do të falënderoj edhe pasi të jesh i kënaqur. 

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 173 times, 1 visits today)
Tags:
Top