Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ç’është Sihri i dashurise ?

Ç’është Sihri i dashurise ?

Ç’është Sihri i dashurise

Thotë Muhamedi s.a.w.s ” Me të vërtetë Erreika, hajmalite dhe tiutele është idhujtari”.

“Thotë Ibn Kethiri :eT-Tutele është ajo qe bën gruaja te doje burrin e saj me anë te magjise qe Profeti .a s e quajti idhujtari ose shirk për shkak tebesimit qe kjo magji ndryshon atë qe caktoi Zoti.
Dua të ju tërheq vemendjen se “Erreika” përmendet ne hadithin e siperm është ajo qe bëhet me ndihmën e xhindeve e shejtanëve që hyjne ne idhujtari ndërsa leximi me kuran lutje dhiker ose permendje te Zotit janë te lejuar sipas islamit nga gjithë dijetaret e tij .

Shenjat e magjise se dashurisë:

1.Dashuri e tepruar

2.Deshire e madhe për shtimin e marredhenieve seksuale

3.Nuk qëndron dot pa te

4.Gezohet shumë kur e shikon atë

5.Burri I bindet qorrazi për çdo gjë.

Rukje me Kuran, Hoxhë Hajrullah Aliu

(Visited 1,388 times, 1 visits today)
Top